0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 4K

Ervaar de ongeëvenaarde filmische kwaliteit met de Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 4K. Uitgerust met een 4/3"-sensor, deze camera levert een verbluffende resolutie van 4K. De camera beschikt over een uitstekend autofocussysteem en biedt een breed ISO-bereik van 100 tot 25.600 voor superieure prestaties onder verschillende lichtomstandigheden.

De camera is uitgerust met een 5-inch touchscreen, waardoor bediening uiterst intuïtief is. Met ingebouwde CFast- en SD UHS-II-kaartsleuven, en een USB-C-uitbreidingspoort voor het opnemen van video's met een hoge beeldkwaliteit, biedt het ook meerdere connectiviteitsmogelijkheden. Qua videokwaliteit ondersteunt de camera opnames tot 60 fps in 4K-resolutie.

Met een sterke en duurzame carbonfiber polycarbonaat composiet body is de camera ontworpen om de ontberingen van buitenopnames aan te kunnen. Verder heeft de camera extra functies, zoals 3D LUTS, Blackmagic RAW en ProRes 422, die de gebruiker meer creatieve vrijheid geven.

De Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 4K is een must-have tool voor professionele videografen, filmmakers en contentmakers die kwaliteit, flexibiliteit en duurzaamheid zoeken.

Productspecificaties

Artikelnummer
6211
SKU
6211

Recent bekeken