0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Canon 11-24mm F4.0 L EF USM

De Canon 11-24mm F4.0 L EF USM is een groothoekzoomobjectief dat de perfecte keuze is voor fotografen die streven naar verbluffende landschaps- en architectuurfoto's. Met een indrukwekkende brandpuntsafstand van 11-24mm leg je moeiteloos weidse panoramische scènes vast. Dankzij het constante diafragma van f/4.0 ben je verzekerd van consistente belichting in elke situatie.

Dit zoomobjectief van Canon beschikt over hoogwaardige optische elementen en een geavanceerde coating, wat resulteert in haarscherpe en contrastrijke beelden. Het objectief is tevens uitgerust met een geavanceerd autofocussysteem, waardoor je snel en nauwkeurig kunt scherpstellen op je onderwerp.

De duurzame en robuuste fysieke bouw van de Canon 11-24mm F4.0 L EF USM zorgt ervoor dat het bestand is tegen diverse weersomstandigheden, waardoor je met vertrouwen kunt blijven fotograferen. Dit objectief is compatibel met Canon EOS full-frame spiegelreflexcamera's en maakt gebruik van een filtersysteem met een filtermaat van XXmm.

Met de Canon 11-24mm F4.0 L EF USM breng je jouw fotografie naar een hoger niveau en leg je adembenemende landschappen met ongekende precisie vast.

Productspecificaties

Artikelnummer
8802
SKU
8802

Recent bekeken