0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving

Canon EF 100-400mm 4.5-5.6 L IS USM II



De Canon EF 100-400mm 4.5-5.6 L IS USM II is een veelzijdige telezoomlens, ideaal voor het fotograferen van sport, wildlife en natuur. Met zijn indrukwekkende brandpuntsafstand van 100-400mm biedt deze lens een uitzonderlijke beeldkwaliteit en flexibiliteit bij het vastleggen van verre onderwerpen. De lens is uitgerust met een geavanceerd beeldstabilisatiesysteem dat onscherpte door beweging minimaliseert, waardoor u scherpe foto's kunt maken, zelfs bij langere sluitertijden.



De optische constructie van deze lens omvat hoogwaardige fluoriet- en super UD-elementen die chromatische aberraties effectief corrigeren en zorgen voor beelden met een hoge resolutie en contrast. De USM-motor zorgt voor een stille en snelle autofocus, wat deze lens perfect maakt voor het vastleggen van snel bewegende onderwerpen.



Met zijn robuuste en weersbestendige ontwerp is de Canon EF 100-400mm 4.5-5.6 L IS USM II de perfecte keuze voor fotografen die op zoek zijn naar een betrouwbare en hoogwaardige telelens die geschikt is voor een breed scala aan fotografietoepassingen.

Productspecificaties

Artikelnummer
11574
SKU
11574

Recent bekeken