0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Canon EF 16-35mm F2.8 L USM III

Het Canon EF 16-35mm F2.8 L USM III objectief is een uitstekende keuze voor zowel professionele fotografen als enthousiaste hobbyisten. Met een indrukwekkende brandpuntsafstand van 16-35mm biedt dit objectief een uitstekende veelzijdigheid, ideaal voor landschaps- en architectuurfotografie. Het diafragma van f/2.8 zorgt voor haarscherpe beelden met prachtige onscherpe achtergronden, zelfs bij weinig licht.

Dankzij het hoogwaardige lenstype en geavanceerde optische elementen levert de Canon EF 16-35mm F2.8 L USM III verbluffende beeldkwaliteit met minimale vervorming en chromatische aberratie. Bovendien zorgt de ingebouwde beeldstabilisatie voor stabiele foto's en vloeiende videobeelden.

Het objectief is voorzien van een geavanceerd autofocus systeem dat snel en accuraat scherpstelt, waardoor u geen enkel fotomoment zult missen. De robuuste fysieke bouw en hoogwaardige coating maken dit objectief duurzaam en bestand tegen verschillende weersomstandigheden. De Canon EF 16-35mm F2.8 L USM III is de perfecte aanvulling op uw Canon-camera en biedt ongeëvenaarde prestaties en compatibiliteit.

Productspecificaties

Artikelnummer
11551
SKU
11551

Recent bekeken