0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Canon EF 35mm F1.4 L USM II

Het Canon EF 35mm F1.4 L USM II objectief is een ware parel voor fotografen die streven naar topkwaliteit in hun beelden. Met een brandpuntsafstand van 35mm ben je verzekerd van adembenemende groothoekopnamen. Het indrukwekkende diafragma van f/1.4 zorgt voor verbluffende scherpte en een prachtige bokeh, waardoor je onderwerp perfect geïsoleerd wordt.

Dit objectief, met zijn vaste brandpunt, is ideaal voor professionals die streven naar precisie en kwaliteit. De geavanceerde optische elementen staan garant voor haarscherpe beelden met nauwkeurige details en minimale vervorming. Daarnaast is de Canon EF 35mm F1.4 L USM II voorzien van een effectieve beeldstabilisatie en een geavanceerd autofocussysteem, wat resulteert in moeiteloze en scherpe opnames.

De duurzame en hoogwaardige bouw van dit objectief in combinatie met de geavanceerde coatings maken het geschikt voor de meest veeleisende omstandigheden. Met een perfecte balans tussen prestaties en gebruiksvriendelijkheid is de Canon EF 35mm F1.4 L USM II een onmisbaar stuk gereedschap voor elke professionele fotograaf.

Productspecificaties

Artikelnummer
11203
SKU
11203

Recent bekeken