0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Canon EF 50mm F1.2 L USM

De Canon EF 50mm F1.2 L USM is een premium prime lens die streeft naar perfectie in beeldkwaliteit. Met een indrukwekkende brandpuntsafstand van 50mm leg je moeiteloos haarscherpe details vast. Het grote diafragma van f/1.2 zorgt voor prachtige bokeh-effecten en uitstekende prestaties bij weinig licht, waardoor je creativiteit de vrije loop krijgt.

Dit lenstype is ontworpen voor veeleisende professionals die streven naar de hoogste beeldkwaliteit. De Canon EF 50mm F1.2 L USM is uitgerust met een geavanceerd autofocus systeem dat snel en nauwkeurig scherpstelt, waardoor je geen enkel moment mist. De hoogwaardige optische elementen, in combinatie met de geavanceerde coating, zorgen voor een ongeëvenaarde beeldscherpte en contrast.

Deze lens heeft een robuuste fysieke bouw die bestand is tegen uitdagende omstandigheden en een filtermaat van XXmm. De Canon EF 50mm F1.2 L USM is compatibel met een breed scala aan Canon camera's, waardoor het een veelzijdige en essentiële toevoeging is aan elke fotograaf zijn uitrusting. Ervaar de ultieme beeldkwaliteit en creatieve mogelijkheden met de Canon EF 50mm F1.2 L USM.

Productspecificaties

Artikelnummer
D9252
SKU
D9252

Recent bekeken