0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Canon EF 600mm F4.0 L IS USM

Het Canon EF 600mm F4.0 L IS USM objectief is een ultieme keuze voor serieuze fotografen op zoek naar superieure prestaties. Met een indrukwekkende brandpuntsafstand van 600mm leg je elk detail vast met ongeëvenaarde helderheid. De vaste diafragmaopening van F4.0 zorgt voor prachtige onscherpe achtergronden en uitstekende prestaties bij weinig licht.

Dit L-serie lens biedt geavanceerde beeldstabilisatie om scherpe foto's te garanderen, zelfs bij langere sluitertijden. Het ultrasone autofocussysteem levert snel en nauwkeurig scherpstelresultaten, ideaal voor bewegende onderwerpen. De hoogwaardige optische elementen en speciale coatings minimaliseren beeldvervorming en verbeteren de kleurnauwkeurigheid.

Met een stevige fysieke constructie is dit objectief bestand tegen diverse omgevingsinvloeden, waardoor het perfect is voor outdoor fotografie. De Canon EF 600mm F4.0 L IS USM is compatibel met een reeks Canon camera's en biedt professionele fotografen de ultieme tools om hun creativiteit tot uiting te brengen.

Productspecificaties

Artikelnummer
7303
SKU
7303

Recent bekeken