0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Canon EF 70-200mm F2.8 L IS USM III

De Canon EF 70-200mm F2.8 L IS USM III is een meesterwerk in telefoto-objectieven en brengt je fotografie naar een hoger niveau. Met een indrukwekkende brandpuntsafstand van 70-200mm biedt dit objectief maximale flexibiliteit, ideaal voor portretten, sportevenementen en natuurfotografie. Het diafragma van f/2.8 zorgt voor prachtige onscherpe achtergronden en indrukwekkende prestaties bij weinig licht.

Dit premium L-serie zoomobjectief is uitgerust met geavanceerde beeldstabilisatie en een ultrasone autofocus systeem voor razendsnelle en nauwkeurige scherpstelling. De hoogwaardige optische elementen, zoals asferische elementen en ED-glas, leveren een ongeëvenaarde beeldkwaliteit met minimale vervormingen en chromatische aberraties.

De Canon EF 70-200mm F2.8 L IS USM III is robuust gebouwd en kan de zwaarste omstandigheden aan. De geavanceerde coating garandeert heldere en contrastrijke beelden, terwijl de compatibiliteit met verschillende Canon camera's ervoor zorgt dat dit objectief een must-have is voor serieuze fotografen. Laat je creativiteit de vrije loop met deze ultieme telezoomlens.

Recent bekeken