0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Canon EF 70-200mm F2.8 L USM

Het Canon EF 70-200mm F2.8 L USM objectief is een veelzijdige en krachtige tool voor fotografen die streven naar professionele resultaten. Met een indrukwekkende brandpuntsafstand van 70-200mm biedt dit objectief ongekende mogelijkheden voor het vastleggen van gedetailleerde en unieke beelden. Het diafragma van f/2.8 zorgt voor prachtige bokeh-effecten en uitstekende prestaties bij weinig licht.

Dankzij het hoogwaardige lenstype en de geavanceerde optische elementen levert dit objectief haarscherpe beelden met een minimum aan vervormingen. De ingebouwde beeldstabilisatie garandeert stabiele opnames, zelfs bij langere sluitertijden. Het geavanceerde autofocus systeem zorgt voor snelle en nauwkeurige scherpstelling, waardoor u geen enkel moment mist.

Met een duurzame fysieke bouw en uitstekende coating biedt de Canon EF 70-200mm F2.8 L USM een superieke beeldkwaliteit en betrouwbaarheid. Dit objectief is compatibel met een scala aan Canon-camera's en maakt elke opname een waar genot voor zowel professionals als enthousiaste hobbyisten.

Recent bekeken