0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Canon EF-S 17-55mm F2.8 IS USM

De Canon EF-S 17-55mm F2.8 IS USM is een veelzijdige zoomlens die geschikt is voor diverse fotografiebehoeften. Met een brandpuntsafstand van 17-55mm biedt deze lens een breed bereik, ideaal voor landschappen, portretten en alledaagse opnamen. Het indrukwekkende diafragma van f/2.8 zorgt voor uitstekende prestaties bij weinig licht en produceert prachtig onscherpe achtergronden.

Dankzij de geavanceerde Image Stabilization-technologie worden trillingen geminimaliseerd, waardoor scherpe beelden gegarandeerd zijn, zelfs bij langere sluitertijden. De ultrasone motor zorgt voor snelle en nauwkeurige autofocus, waardoor u nooit dat perfecte moment zult missen.

Met hoogwaardige optische elementen en coatings levert deze lens superieure beeldkwaliteit en minimaliseert chromatische aberraties. De duurzame fysieke bouw zorgt voor langdurig gebruik en de compatibiliteit met Canon-camera's maakt het de ideale aanvulling op uw uitrusting. Met de Canon EF-S 17-55mm F2.8 IS USM bent u verzekerd van verbluffende resultaten bij elke opname.

Recent bekeken