0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Canon EF-S 18-55mm F3.5-5.6 IS STM

De Canon EF-S 18-55mm F3.5-5.6 IS STM is een veelzijdige zoomlens die perfect is voor liefhebbers van fotografie en videografie. Met een brandpuntsafstand van 18-55mm biedt deze lens de ideale balans tussen groothoek- en standaardlens, waardoor je gemakkelijk adembenemende landschappen of gedetailleerde portretten vastlegt.

Het diafragma van F3.5-5.6 zorgt voor scherpe beelden met een mooie onscherpe achtergrond, perfect voor het creëren van artistieke effecten. De geavanceerde beeldstabilisatie vermindert trillingen en bewegingsonscherpte, zelfs bij weinig licht.

Dankzij het STM autofocus systeem profiteer je van vloeiende en stille scherpstelling, ideaal voor video-opnames. De hoogwaardige optische elementen en coatings garanderen uitstekende beeldkwaliteit en verminderen lensflares en ghosting.

Met een compacte en lichtgewicht constructie is de Canon EF-S 18-55mm F3.5-5.6 IS STM de perfecte metgezel voor onderweg. Compatibel met Canon EF-S mount camera's, is deze lens een must-have voor elke creatieve fotograaf.

Productspecificaties

Artikelnummer
12087
SKU
12087

Recent bekeken