0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Canon EOS 1000F

De Canon EOS 1000F is een instapmodel DSLR-camera die perfect is voor beginnende fotografen. Met zijn gebruiksvriendelijke ontwerp en krachtige functies kun je prachtige foto's en video's maken.

Met een resolutie van 18 megapixels en een APS-C CMOS-sensor leg je heldere en gedetailleerde beelden vast. De beeldstabilisatie vermindert camerabewegingen, zodat je ook bij weinig licht scherpe foto's maakt. De contrastdetectie autofocus zorgt voor snelle en nauwkeurige scherpstelling.

De optische zoeker biedt een helder beeld, terwijl het 2,8"-scherm je foto's en video's direct laat bekijken. Het ISO-bereik van 100-6400 maakt fotografie mogelijk in verschillende lichtomstandigheden. De sluitertijd van 1/4000 tot 30 seconden geeft je creatieve controle over belichting.

De EOS 1000F heeft HDMI- en USB-aansluitingen voor het delen en bewerken van je foto's. De robuuste bouwkwaliteit en het compacte ontwerp maken het een ideale camera voor onderweg.

Deze camera is perfect voor beginnende fotografen die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijk toestel waarmee ze hun passie voor fotografie kunnen ontdekken.

Productspecificaties

Artikelnummer
8421
SKU
8421

Recent bekeken