0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Canon M6 Mark II

De Canon M6 Mark II is een compacte en veelzijdige camera die garant staat voor verbluffende beelden. Met een indrukwekkende resolutie van 32,5 megapixels leg je elk detail haarscherp vast. De camera is uitgerust met een APS-C sensor voor heldere en levendige foto's, ondersteund door een geavanceerd beeldstabilisatiesysteem voor scherpe opnames, zelfs bij weinig licht.

Het uitstekende autofocussysteem zorgt voor snelle en nauwkeurige scherpstelling, terwijl de kantelbare zoeker en het touchscreen zorgen voor flexibiliteit bij het kadreren. Met een breed ISO-bereik en instelbare sluitertijd ben je altijd verzekerd van optimale belichting, ongeacht de omstandigheden.

De Canon M6 Mark II levert ook uitstekende videokwaliteit en biedt verschillende connectiviteitsopties voor naadloze bestandsoverdracht. Met zijn compacte en ergonomische design en gebruiksvriendelijke bediening is deze camera ideaal voor enthousiaste fotografen en vloggers die op zoek zijn naar hoogwaardige prestaties en draagbaarheid.

Recent bekeken