0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Canon R3

De Canon R3 is een krachtige en geavanceerde camera die perfect is voor professionele fotografen en enthousiaste fotografie liefhebbers. Met een indrukwekkende resolutie en een geavanceerde sensor type, levert de Canon R3 beelden van ongeëvenaarde kwaliteit. De ingebouwde beeldstabilisatie zorgt voor scherpe foto's en stabiele video-opnamen, zelfs in uitdagende omstandigheden.

Dankzij het geavanceerde autofocus systeem van de Canon R3 kun je snel en nauwkeurig scherpstellen op elk onderwerp. De heldere zoeker en het kantelbare scherm maken het eenvoudig om je perfecte shot te krijgen, ongeacht de hoek. Met een indrukwekkend ISO-bereik en snelle sluitertijd presteert de Canon R3 uitstekend bij weinig licht en bij bewegende onderwerpen.

De videokwaliteit van de Canon R3 is subliem, waardoor je professionele video's kunt opnemen in hoge resolutie. De connectiviteitsopties maken het gemakkelijk om foto's en video's te delen en te bewerken. De duurzame fysieke bouw en gebruiksvriendelijke interface maken de Canon R3 een topkeuze voor veeleisende gebruikers. Met extra functies zoals geavanceerde tracking en draadloze bediening, biedt de Canon R3 alles wat je nodig hebt voor een buitengewone fotografie-ervaring.

Productspecificaties

Artikelnummer
D9925
SKU
D9925

Recent bekeken