0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Canon R6

De Canon R6 is een indrukwekkende full-frame systeemcamera met een resolutie van 20.1 megapixels, waardoor je heldere en gedetailleerde beelden kunt vastleggen. De camera is uitgerust met een geavanceerde Dual Pixel CMOS AF II autofocus systeem, waardoor je scherpe foto's en vloeiende video-opnamen kunt maken. Dankzij de ingebouwde 5-assige beeldstabilisatie blijven je opnamen altijd stabiel, zelfs bij weinig licht.

Met een hoge ISO bereik en snelle sluitertijd presteert de Canon R6 uitstekend in diverse lichtomstandigheden. De camera biedt ook hoogwaardige videokwaliteit tot 4K, perfect voor content creators en filmmakers. De elektronische zoeker en het kantelbare touchscreen maken het gemakkelijk om te fotograferen vanuit verschillende hoeken.

De Canon R6 is ideaal voor zowel gevorderde fotografen als professionals die op zoek zijn naar een veelzijdige camera met uitstekende prestaties en gebruiksgemak. Met uitgebreide connectiviteitsopties en diverse extra functies is dit model een betrouwbare metgezel voor elke fotografieliefhebber.

Productspecificaties

Artikelnummer
11446
SKU
11446

Recent bekeken