0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Canon R7

De Canon R7 is een geavanceerde systeemcamera die fotografen en videografen van alle niveaus zal aanspreken. Met een verbluffende resolutie en een geavanceerde sensor type produceert deze camera haarscherpe en gedetailleerde beelden. De ingebouwde beeldstabilisatie zorgt voor vloeiende opnames, zelfs bij weinig licht.

Het autofocussysteem van de Canon R7 is razendsnel en accuraat, waardoor je nooit een moment zult missen. De heldere zoeker en het kantelbare scherm maken het gemakkelijk om vanuit elke hoek te fotograferen. Met een breed ISO-bereik en instelbare sluitertijd kan deze camera zich aanpassen aan alle lichtomstandigheden.

Wat betreft videokwaliteit levert de Canon R7 haarscherpe beelden in hoge resolutie. Met verschillende connectiviteitsopties en een robuuste fysieke bouw is dit de perfecte metgezel voor avontuurlijke fotografen. Het gebruiksgemak en de extra functies, zoals geavanceerde creatieve filters, maken deze camera ideaal voor zowel amateurs als professionals die op zoek zijn naar kwaliteit en betrouwbaarheid.

Productspecificaties

Artikelnummer
10694
SKU
10694

Recent bekeken