0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Canon RF 16mm F2.8 STM

De Canon RF 16mm F2.8 STM is een veelzijdige groothoeklens die perfect is voor het vastleggen van indrukwekkende landschappen, architectuur en interieurs. Met een brandpuntsafstand van 16mm biedt deze lens een breed gezichtsveld, waardoor je creatieve composities kunt maken met een prachtig perspectief. Het diafragma van f/2.8 zorgt voor uitstekende prestaties bij weinig licht en mooie onscherpe achtergronden.

Het lenstype van deze lens is prime, wat garant staat voor scherpe en gedetailleerde beelden. Daarnaast is de Canon RF 16mm F2.8 STM voorzien van een STM-autofocussysteem dat snel en nauwkeurig scherpstelt, waardoor je geen enkel moment mist. De hoogwaardige optische elementen en coating zorgen voor minimale vervormingen en maximale kleurnauwkeurigheid.

Met een compacte en duurzame fysieke bouw is deze lens ontworpen voor dagelijks gebruik. De Canon RF 16mm F2.8 STM is compatibel met Canon full-frame spiegelloze camera's en heeft een filtermaat van XXmm.ervaar echt het verschil in kwaliteit en veelzijdigheid met deze Canon RF-lens.

Recent bekeken