0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Canon RF 200-800mm F6.3-9 IS USM

De Canon RF 200-800mm F6.3-9 IS USM is een krachtig telefoto-objectief met een indrukwekkende brandpuntsafstand van 200-800mm. Dit lenstype biedt flexibiliteit en precisie dankzij het zoomontwerp, waardoor u moeiteloos kunt schakelen tussen verschillende brandpuntsafstanden. Met een variabel diafragma van F6.3-9 levert dit objectief heldere en scherpe beelden, zelfs bij weinig licht.

De ingebouwde beeldstabilisatie zorgt voor een stabiele opname, zelfs bij langere brandpuntsafstanden. Het geavanceerde autofocus systeem garandeert snelle en nauwkeurige scherpstelling, ideaal voor het vastleggen van snelle actiemomenten. Daarnaast is dit objectief voorzien van hoogwaardige optische elementen en een speciale coating die lensflare en ghosting minimaliseert.

Met een robuuste fysieke bouw is de Canon RF 200-800mm F6.3-9 IS USM bestand tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor het ideaal is voor buitengebruik. Dit objectief is compatibel met Canon RF-mount camera's en biedt professionele prestaties voor fotografen die streven naar topkwaliteit en veelzijdigheid.

Productspecificaties

Artikelnummer
11368
SKU
11368

Recent bekeken