0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Canon RF 70-200mm F2.8 L IS USM

De Canon RF 70-200mm F2.8 L IS USM is een uitzonderlijke lens die perfect is afgestemd op professionele fotografen en serieuze amateurs. Met een veelzijdige brandpuntsafstand, biedt dit objectief ongekende mogelijkheden om foto's te maken in diverse situaties. Het indrukwekkende diafragma van f/2.8 zorgt voor prachtige onscherpe achtergronden en uitstekende prestaties bij weinig licht. Deze zoomlens garandeert optimale flexibiliteit zonder concessies te doen aan de beeldkwaliteit.

Dankzij de geavanceerde optische technologie van Canon en hoogwaardige lenscoatings levert de RF 70-200mm haarscherpe beelden met minimale aberraties. Met ingebouwde beeldstabilisatie worden trillingen gecompenseerd, wat resulteert in scherpe foto's en stabiele videobeelden. Het ultrasnelle autofocus systeem zorgt voor snelle en nauwkeurige scherpstelling, zelfs bij bewegende onderwerpen.

Deze lens is solide gebouwd en bestand tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor hij perfect is voor buitenopnames. Dankzij zijn compatibiliteit met Canon-camera's is de RF 70-200mm de ideale metgezel voor elke fotograaf die streven naar perfectie.

Productspecificaties

Artikelnummer
10698
SKU
10698

Recent bekeken