0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Fujifilm GF 250mm F4 R LM OIS WR

De Fujifilm GF 250mm F4 R LM OIS WR is een indrukwekkend lens met een brandpuntsafstand van 250mm, ideaal voor het vastleggen van verbluffende details op afstand. Met een diafragma van f/4 zorgt deze lens voor haarscherpe beelden met een prachtige onscherpe achtergrond. Het lens-type van deze Fujifilm lens is een prime, waardoor je kunt genieten van uitmuntende beeldkwaliteit.

De ingebouwde optische beeldstabilisatie (OIS) corrigeert trillingen, waardoor je foto's en video's altijd helder en stabiel zijn. Het geavanceerde autofocus systeem zorgt voor snelle en nauwkeurige scherpstelling, zelfs bij bewegende onderwerpen. Daarnaast is deze lens uitgerust met hoogwaardige optische elementen en een krasbestendige coating voor duurzaamheid en optimale prestaties.

Met een filtermaat die perfect past en een robuuste fysieke bouw die bestand is tegen verschillende omstandigheden, is de Fujifilm GF 250mm F4 R LM OIS WR de ideale keuze voor beeldmakers die streven naar kwaliteit en betrouwbaarheid.

Productspecificaties

Artikelnummer
5147
SKU
5147

Recent bekeken