0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Fujifilm X-E4

De Fujifilm X-E4 is een compacte en krachtige systeemcamera die indruk maakt met zijn uitstekende beeldkwaliteit en gebruiksgemak. Met een resolutie van 26.1 megapixels en een APS-C formaat X-Trans CMOS 4 sensor levert deze camera heldere en gedetailleerde foto's, zelfs bij weinig licht. Bovendien zorgt de ingebouwde beeldstabilisatie voor scherpe beelden, zelfs bij het fotograferen zonder statief.

Dankzij het snelle en nauwkeurige autofocus systeem leg je moeiteloos elk onderwerp vast, terwijl de elektronische zoeker en het kantelbare touchscreen het compositieproces vereenvoudigen. Met een uitgebreid ISO bereik, snelle sluitertijden en hoogwaardige videokwaliteit is de X-E4 geschikt voor zowel enthousiaste fotografen als content creators.

De camera combineert een retro design met moderne functionaliteiten en biedt een naadloze connectiviteit via wifi en bluetooth. Of je nu onderweg bent of in de studio werkt, de Fujifilm X-E4 staat garant voor verbluffende resultaten en een intuïtieve bediening.

Recent bekeken