0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Fujifilm X100V

De Fujifilm X100V is een hoogwaardige compactcamera met een uitzonderlijke beeldkwaliteit en geavanceerde functies. Met een resolutie van 26.1 megapixels en een innovatieve X-Trans CMOS 4 sensor levert deze camera scherpe en gedetailleerde foto's, zelfs bij weinig licht. De ingebouwde beeldstabilisatie zorgt voor vloeiende opnamen zonder bewegingsonscherpte. Het snelle en nauwkeurige autofocus systeem maakt het eenvoudig om elk moment vast te leggen.

De X100V is uitgerust met een hybride zoeksysteem, een kantelbaar LCD-scherm, een breed ISO-bereik, en aanpasbare sluitertijdinstellingen voor maximale creatieve vrijheid. De camera biedt ook indrukwekkende videokwaliteit en diverse connectiviteitsopties, waaronder wifi en Bluetooth.

De robuuste, compacte bouw van de X100V maakt hem ideaal voor reis- en straatfotografen die op zoek zijn naar een betrouwbare en draagbare camera met professionele kenmerken. Met zijn gebruiksvriendelijke bediening en extra functies zoals filmsimulaties en een ND-filter is de Fujifilm X100V de perfecte metgezel voor creatieve fotografen die streven naar uitmuntendheid.

Recent bekeken