0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Fujifilm XC 15-45mm F3.5-5.6 OIS PZ

De Fujifilm XC 15-45mm F3.5-5.6 OIS PZ lens is een veelzijdige en compacte zoomlens die ontworpen is om aan al je fotografische behoeften te voldoen. Met een brandpuntsafstand van 15-45mm biedt deze lens een brede variatie aan composities, van weidse landschappen tot gedetailleerde portretten. Het instelbare diafragma van F3.5-5.6 zorgt voor prachtige scherptediepte-effecten en uitstekende prestaties bij weinig licht.

Dankzij de optische beeldstabilisatie (OIS) maak je altijd scherpe foto's, zelfs bij langzame sluitertijden. Het razendsnelle autofocus systeem zorgt ervoor dat je geen enkel fotomoment mist. Bovendien is deze lens uitgerust met hoogwaardige optische elementen die zorgen voor scherpe en contrastrijke beelden.

Met zijn compacte en lichte ontwerp is de Fujifilm XC 15-45mm F3.5-5.6 OIS PZ perfect voor onderweg. De lens is compatibel met diverse Fujifilm camera's en heeft een filtermaat van [filtermaat]. Ontdek de wereld van fotografie met deze indrukwekkende zoomlens van Fujifilm.

Recent bekeken