0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Fujifilm XC 50-230mm F4.5-6.7 OIS II

De Fujifilm XC 50-230mm F4.5-6.7 OIS II is een veelzijdige telelens die perfect is voor het vastleggen van adembenemende beelden. Met een indrukwekkende brandpuntsafstand van 50-230mm biedt dit objectief ongekende mogelijkheden voor zowel close-ups als shots op afstand. De variabel diafragma van F4.5-6.7 zorgt voor uitstekende controle over de scherptediepte, waardoor je onderwerpen prachtig kunt isoleren.

Dankzij het optische beeldstabilisatiesysteem worden trillingen geminimaliseerd, wat resulteert in scherpe en heldere foto's, zelfs bij weinig licht. De snelle en nauwkeurige autofocus garandeert dat je altijd het perfecte shot kunt vastleggen, terwijl het hoogwaardige optische ontwerp met diverse lenselementen zorgt voor een uitstekende beeldkwaliteit.

Met een handige filtermaat en een robuuste fysieke bouw is de Fujifilm XC 50-230mm F4.5-6.7 OIS II een betrouwbare metgezel voor fotografen van alle niveaus. Ervaar ultieme compatibiliteit en verleg je fotografische grenzen met deze hoogwaardige zoomlens.

Recent bekeken