0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Fujifilm XF 18-120mm F4.0 LM PZ WR

De Fujifilm XF 18-120mm F4.0 LM PZ WR is een veelzijdig zoomobjectief dat vakkundig vakmanschap combineert met innovatieve technologie. Met een indrukwekkende brandpuntsafstand van 18-120mm biedt dit objectief een breed scala aan creatieve mogelijkheden, van groothoekopnamen tot close-ups. Het constante diafragma van f/4.0 zorgt voor consistente belichting over het hele zoombereik, ideaal voor diverse fotografiesituaties.

Dit objectief is uitgerust met een geavanceerd autofocus systeem dat snel en nauwkeurig scherpstelt, waardoor u geen enkel fotomoment zult missen. Bovendien biedt de ingebouwde beeldstabilisatie technologie kristalheldere beelden, zelfs bij weinig licht of bij gebruik van langere sluitertijden.

De Fujifilm XF 18-120mm F4.0 LM PZ WR is duurzaam gebouwd en voorzien van hoogwaardige optische elementen die garant staan voor scherpe en gedetailleerde foto's. Met een compacte bouw en een weerbestendig design is dit objectief de perfecte metgezel voor avontuurlijke fotografen die streven naar uitmuntendheid. Bereid u voor om uw fotografie naar een hoger niveau te tillen met dit opmerkelijke Fujifilm objectief.

Productspecificaties

Artikelnummer
11288
SKU
11288

Recent bekeken