0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Fujifilm XF 18-135mm F3.5-5.6 R LM OIS WR

De Fujifilm XF 18-135mm F3.5-5.6 R LM OIS WR is een veelzijdige en hoogwaardige zoomlens die perfect is voor allerlei fotografische situaties. Met een brandpuntsafstand van 18-135mm biedt deze lens een uitstekend bereik, ideaal voor zowel landschapsfotografie als portretten. Het diafragma van F3.5-5.6 zorgt voor prachtige bokeh-effecten en scherpe beelden in diverse lichtomstandigheden.

Deze lens beschikt over een effectieve beeldstabilisatie (OIS) die onscherpe foto's helpt voorkomen, zelfs bij het fotograferen uit de hand. Het geavanceerde autofocus systeem zorgt voor snelle en nauwkeurige scherpstelling, terwijl de hoogwaardige optische elementen zorgen voor heldere en contrastrijke beelden.

Met een weerbestendige constructie (WR) kunt u met vertrouwen fotograferen in verschillende omgevingen. De filtermaat van deze lens biedt ook mogelijkheden voor creatieve effecten. De Fujifilm XF 18-135mm F3.5-5.6 R LM OIS WR is de perfecte keuze voor fotografen die streven naar flexibiliteit en kwaliteit in één objectief.

Recent bekeken