0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Fujifilm XF 56mm F1.2 R

De Fujifilm XF 56mm F1.2 R is een hoogwaardige prime lens die perfect is voor portretfotografie. Met een brandpuntsafstand van 56mm leg je moeiteloos gedetailleerde portretten vast met een prachtig bokeh-effect. Het indrukwekkende diafragma van f/1.2 zorgt voor uitstekende prestaties bij weinig licht en geeft je de mogelijkheid om creatief te spelen met scherptediepte.

Deze lens is voorzien van hoogwaardige optische elementen en een geavanceerde coating, waardoor de beeldkwaliteit ongeëvenaard is. Het robuuste ontwerp en de hoogwaardige bouwkwaliteit zorgen ervoor dat deze lens lang meegaat en bestand is tegen intensief gebruik.

Dankzij het geavanceerde autofocussysteem ben je altijd verzekerd van scherpe en nauwkeurige beelden. De Fujifilm XF 56mm F1.2 R is compatibel met diverse Fujifilm camera's en heeft een filtermaat van (filtermaat), waardoor je eenvoudig creatieve filters kunt toevoegen aan je foto's. Deze lens is een must-have voor serieuze fotografen die streven naar perfectie in elk portret.

Productspecificaties

Artikelnummer
11509
SKU
11509

Recent bekeken