0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Leica 200mm F4.0 Telyt-R Leitz Wetzlar - M Mount

De Leica 200mm F4.0 Telyt-R Leitz Wetzlar is een klassieke telelens, oorspronkelijk ontworpen voor het Leica R-systeem, die nu kan worden gebruikt op M-mount camera's met behulp van een adapter. Deze lens biedt een lange brandpuntsafstand van 200mm, wat ideaal is voor het fotograferen van verre onderwerpen, zoals in natuur-, sport- of portretfotografie, met behoud van een hoge beeldkwaliteit en scherpte.

Met een maximaal diafragma van F4.0 levert de Telyt-R een mooie balans tussen lichtinval en scherptediepte, wat zorgt voor aangename achtergrondonscherpte (bokeh). De lens is gebouwd volgens de legendarische kwaliteitsnormen van Leitz Wetzlar, met een robuuste constructie die duurzaamheid en betrouwbaarheid biedt, zelfs na jarenlang gebruik.

In combinatie met een adapter voor M-mount camera's blijft de Leica 200mm F4.0 Telyt-R een uitstekende keuze voor fotografen die op zoek zijn naar klassieke optische prestaties in een moderne context. De lens is een perfecte match voor liefhebbers van analoge Leica-kwaliteit en professionele gebruikers die hoge eisen stellen aan hun telelenzen.

Productspecificaties

Artikelnummer
12220
SKU
12220

Recent bekeken