0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Leica 35mm F2.5 Summarit-M (11643)

De Leica 35mm F2.5 Summarit-M (11643) is een hoogwaardige prime lens die perfect is voor liefhebbers van straatfotografie en reportages. Met een brandpuntsafstand van 35 mm biedt deze lens een natuurlijke beeldhoek, ideaal voor het vastleggen van alledaagse scènes met een unieke esthetiek. Het diafragma van F2.5 zorgt voor uitstekende prestaties bij weinig licht en creëert prachtige bokeh-effecten.

De constructie van deze lens is van topklasse, met hoogwaardige optische elementen die zorgen voor scherpe en contrastrijke beelden. De compacte en lichtgewicht behuizing maakt het gemakkelijk om de lens overal mee naartoe te nemen.

Dankzij de geavanceerde coating worden interne reflecties geminimaliseerd, waardoor lensflare en ghosting worden verminderd. De Leica 35mm F2.5 Summarit-M (11643) is compatibel met een breed scala aan Leica M-camera's en vormt een onmisbare aanvulling op elke fotografieliefhebber zijn uitrusting. Met deze lens kun je jouw creativiteit de vrije loop laten en verbluffende beelden vastleggen.

Productspecificaties

Artikelnummer
10405
SKU
10405

Recent bekeken