0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Leica M10 Grip Black (24018)

De Leica M10 Grip Black (24018) is een perfect accessoire voor M10-gebruikers die op zoek zijn naar extra stabiliteit en comfort tijdens het fotograferen. Deze grip is speciaal ontworpen voor de Leica M10-serie en biedt een stevige, ergonomische ondersteuning, wat vooral handig is bij langdurig gebruik of het werken met zwaardere lenzen.

De grip is vervaardigd uit hoogwaardig materiaal en afgewerkt in een stijlvolle zwarte kleur die naadloos aansluit bij de Leica M10 Black. Dankzij het doordachte ontwerp behoudt de grip toegang tot alle belangrijke bedieningselementen en functies van de camera, zonder dat de handzaamheid of esthetiek wordt aangetast.

Of je nu op locatie fotografeert of in de studio werkt, de Leica M10 Grip Black biedt een extra niveau van comfort en stabiliteit, waardoor je nog beter in staat bent om nauwkeurige opnames te maken met je Leica M10-camera. Een must-have accessoire voor elke M10-gebruiker die maximale controle en comfort wil ervaren tijdens het fotograferen.

Productspecificaties

Artikelnummer
12054
SKU
12054

Recent bekeken