0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Leica M10 Monochrom

De Leica M10 Monochrom is een uitstekende keuze voor fotografen die streven naar ongeëvenaarde zwart-wit beelden van topkwaliteit. Met een indrukwekkende resolutie en een zich onderscheidende sensor type, levert deze camera verbluffende resultaten. De Leica M10 Monochrom biedt geen beeldstabilisatie of autofocus systeem, waardoor het een beroep doet op de vaardigheid en creativiteit van de fotograaf.

De camera beschikt over een heldere zoeker en een kwalitatief hoogwaardig scherm voor nauwkeurige compositie. Met een uitgebreid ISO bereik en aanpasbare sluitertijd, biedt de Leica M10 Monochrom optimale flexibiliteit in verschillende lichtomstandigheden. Hoewel deze camera geen videofuncties heeft, compenseert het ruimschoots met zijn connectiviteit en fysieke bouw.

De Leica M10 Monochrom combineert een klassiek design met geavanceerde technologie, waardoor het een ideaal instrument is voor ervaren fotografen die gepassioneerd zijn over zwart-wit fotografie en die op zoek zijn naar compromisloze beeldkwaliteit.

Recent bekeken