0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Leica M11

Maak kennis met de Leica M11, de nieuwste telg in de iconische M-serie. Deze full-frame meetzoekercamera combineert klassieke Leica-elementen met moderne technologie, waardoor het de ideale keuze is voor veeleisende fotografen.


Met een resolutie van 60 megapixels, een full-frame CMOS-sensor en geavanceerde autofocussysteem legt de M11 haarscherpe beelden vast, zelfs bij weinig licht. De optische zoeker biedt een helder en ongeëvenaard zicht, terwijl het 3,68-inch LCD-scherm perfect is voor het bekijken en bewerken van opnamen. Met een ISO-bereik tot 50.000 en een sluitertijd tot 1/4000 seconde, kun je in elke lichtomstandigheid prachtige foto's maken.

De M11 is gebouwd met duurzame materialen en is bestand tegen stof en spatwater, perfect voor outdoorfotografie. De ergonomische handgreep zorgt voor comfort, zelfs bij langdurig gebruik. Extra functies, zoals Wi-Fi en Bluetooth-connectiviteit, maken het eenvoudig om beelden te delen en de camera op afstand te bedienen.

Of je nu een professionele fotograaf bent of een fervent hobbyist, de Leica M11 is een veelzijdige en verfijnde camera die je fotografische visie tot leven zal brengen.

Productspecificaties

Artikelnummer
10821
SKU
10821

Recent bekeken