0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Leica M8 Black (10701)

De Leica M8 Black (10701) is een krachtige camera die serieuze fotografen zal bekoren. Met een indrukwekkende resolutie en een geavanceerde sensor type levert deze camera haarscherpe beelden met rijke details. De Leica M8 Black (10701) biedt geen beeldstabilisatie, maar compenseert dit met een nauwkeurig autofocus systeem dat zorgt voor scherpe foto's in elke situatie.

De camera beschikt over een hoogwaardige zoeker en een helder scherm voor optimale composities. Met een uitgebreid ISO bereik en aanpasbare sluitertijd is de Leica M8 Black (10701) perfect voor zowel studiofotografie als outdoor-opnamen. Hoewel deze camera geen videofunctie heeft, is de connectiviteitsopties maken het gemakkelijk om foto's te delen en te bewerken.

De fysieke bouw van de Leica M8 Black (10701) is robuust en duurzaam, en het gebruiksgemak maakt het ideaal voor fotografen die op zoek zijn naar een betrouwbare en intuïtieve camera. Met extra functies zoals handmatige focus en belichtingscompensatie, is deze camera perfect voor de professional of enthousiaste amateur die de ultieme fotografie-ervaring zoekt.

Productspecificaties

Artikelnummer
10402
SKU
10402

Recent bekeken