0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Leica SL3

De Leica SL3 is een full-frame spiegelloze camera die is ontworpen voor professionele fotografen en gevorderde hobbyisten. Met een 24,2-megapixel CMOS-sensor levert hij scherpe en gedetailleerde afbeeldingen, terwijl de 5-assige beeldstabilisatie trillingen vermindert, waardoor beelden stabiel blijven.

De SL3 beschikt over een snel en nauwkeurig autofocussysteem met 225 autofocuspunten. De elektronische zoeker biedt een helder en gedetailleerd beeld van de scène, terwijl het variangle touchscreen zorgt voor gebruiksgemak en veelzijdigheid.

Met een ISO-bereik van 50-50.000 en een sluitertijd tot 1/8000 s, kan de SL3 zowel in heldere als donkere situaties uitstekende prestaties leveren. De videocapaciteiten omvatten 4K-opname met 60 fps en Full HD-opname met 120 fps, waardoor cinematografische beelden mogelijk zijn.

De Leica SL3 beschikt over uitgebreide connectiviteitsopties, waaronder Wi-Fi, Bluetooth en USB-C. De robuuste en weerbestendige constructie maakt hem geschikt voor gebruik in alle weersomstandigheden. Het intuïtieve menusysteem en de aangepaste Fn-knoppen zorgen voor een gebruiksvriendelijke ervaring.

De Leica SL3 is ideaal voor fotografen die op zoek zijn naar een veelzijdige en krachtige camera met een uitstekende beeldkwaliteit, snelle prestaties en gebruiksgemak.

Productspecificaties

Artikelnummer
10742
SKU
10742

Recent bekeken