0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Leica X1

De Leica X1 is een krachtige camera die wordt gekenmerkt door zijn indrukwekkende resolutie, waardoor je foto's van ongeëvenaarde kwaliteit kunt vastleggen. De camera is uitgerust met een hoogwaardige sensor die zorgt voor scherpe en gedetailleerde beelden, zelfs bij weinig licht. Dankzij de beeldstabilisatie technologie worden schokkerige beelden geminimaliseerd, wat resulteert in vloeiende opnames.

Het autofocussysteem van de Leica X1 werkt nauwkeurig en snel, waardoor je altijd scherpe foto's kunt maken. De camera beschikt over een heldere zoeker en een kantelbaar scherm voor optimale compositie. Met een uitgebreid ISO bereik en aanpasbare sluitertijden heb je optimale controle over belichting en scherptediepte.

De Leica X1 is ideaal voor fotografen die op zoek zijn naar een compacte camera met professionele mogelijkheden. De fysieke bouw is solide en duurzaam, wat zorgt voor langdurig gebruiksgemak. Met extra functies zoals geavanceerde connectiviteit en hoge videokwaliteit biedt de Leica X1 een allround ervaring voor creatieve fotografen.

Productspecificaties

Artikelnummer
10862
SKU
10862

Recent bekeken