0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Leica M11 Silver

De Leica M11 Silver is een stijlvolle en geavanceerde camera die garant staat voor verbluffende beeldkwaliteit. Met een ongeëvenaarde resolutie van X pixels legt deze camera elk moment haarscherp vast. De M11 is uitgerust met een geavanceerde sensor die zorgt voor uitzonderlijke beeldstabilisatie, zelfs bij weinig licht. Het krachtige autofocus systeem stelt snel en nauwkeurig scherp, terwijl de heldere zoeker en het scherpe scherm zorgen voor optimale gebruikservaring.

Met een indrukwekkend ISO-bereik en aanpasbare sluitertijd biedt de Leica M11 Silver optimale flexibiliteit in verschillende lichtomstandigheden. De videokwaliteit is van professioneel niveau, perfect voor creatieve videografen. Dankzij de uitgebreide connectiviteitsopties is het eenvoudig om beelden te delen en te bewerken.

De solide en compacte bouw van de Leica M11 Silver, gecombineerd met de gebruiksvriendelijke interface, maken deze camera ideaal voor zowel professionele fotografen als enthousiaste amateurs die streven naar de beste beeldresultaten. Ontdek de talloze extra functies van de M11 en til uw fotografie naar een hoger niveau.

Productspecificaties

Artikelnummer
D8057
SKU
D8057

Recent bekeken