0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Light Lens Lab M 50mm f/2 Rigid-SPII for Leica M-Mount

De Light Lens Lab M 50mm f/2 Rigid-SPII is een hoogwaardige prime-lens ontworpen voor gebruik met Leica M-mount camera's. Deze lens is geïnspireerd op de klassieke Leica Summicron 50mm f/2, maar biedt moderne precisie en optische verbeteringen, terwijl hij trouw blijft aan het kenmerkende vintage karakter van zijn voorganger. Met een maximaal diafragma van f/2 biedt de lens uitstekende prestaties bij weinig licht en een prachtige achtergrondonscherpte (bokeh), ideaal voor portretfotografie en alledaagse opnamen.

De lens is gebouwd met hoge kwaliteitsmaterialen en heeft een volledig metalen behuizing, wat zorgt voor duurzaamheid en een premium gevoel. Dankzij de nauwkeurige optische constructie levert de Light Lens Lab M 50mm f/2 scherpe, contrastrijke beelden met natuurlijke kleuren, typisch voor het klassieke Leica-beeld. Dit maakt het een geweldige keuze voor fotografen die zowel esthetiek als prestaties zoeken.

Deze lens biedt een perfecte balans tussen modern vakmanschap en vintage charme, waardoor het een uitstekende aanvulling is op elke Leica M-mount camera.

Productspecificaties

Artikelnummer
12023
SKU
12023

Recent bekeken