0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Mamiya M645

De Mamiya M645 is een professionele spiegelreflexcamera die uitblinkt in beeldkwaliteit en veelzijdigheid. Met een indrukwekkende resolutie levert deze camera haarscherpe foto's met rijke details. Uitgerust met een geavanceerde sensor en beeldstabilisatie biedt de Mamiya M645 een uitstekende prestatie, zelfs bij weinig licht. Het autofocus-systeem zorgt voor snelle en nauwkeurige scherpstelling, terwijl de zoeker en het scherm heldere composities mogelijk maken.

Met een breed ISO-bereik en aanpasbare sluitertijd biedt deze camera maximale flexibiliteit in verschillende opnameomgevingen. Hoewel de Mamiya M645 zich richt op fotografie, biedt het ook enkele videofuncties van hoge kwaliteit. Wat betreft connectiviteit biedt de camera essentiële opties om bestanden te delen en externe apparaten aan te sluiten.

De fysieke bouw van de Mamiya M645 is robuust en duurzaam, waardoor deze camera ideaal is voor professionele fotografen en enthousiaste liefhebbers die op zoek zijn naar uitstekende beeldkwaliteit en gebruiksgemak. Met een scala aan extra functies zoals belichtingscompensatie en witbalansopties biedt de Mamiya M645 alles wat nodig is om creatieve grenzen te verleggen.

Productspecificaties

Artikelnummer
11173
SKU
11173

Recent bekeken