0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Nikon AF 50mm F1.8 D

Het Nikon AF 50mm F1.8 D objectief is een uitstekende keuze voor fotografen die streven naar verbluffende beelden. Met een brandpuntsafstand van 50mm leg je moeiteloos scherpe details vast, terwijl het indrukwekkende diafragma van f/1.8 zorgt voor prachtige onscherpe achtergronden, waardoor je onderwerp echt opvalt. Dit prime objectief biedt een superieure beeldkwaliteit en is perfect voor portret- en straatfotografie.

Daarnaast heeft de Nikon AF 50mm F1.8 D lens een betrouwbaar autofocus systeem dat snel en nauwkeurig scherpstelt, zodat je geen enkel moment mist. De hoogwaardige optische elementen garanderen heldere en contrastrijke beelden, terwijl de duurzame fysieke bouw ervoor zorgt dat je jarenlang van dit objectief kunt genieten.

Met een compact formaat en een handige filtermaat is de Nikon AF 50mm F1.8 D eenvoudig mee te nemen en te gebruiken. Compatibel met diverse Nikon camera's, is dit objectief een must-have voor elke gepassioneerde fotograaf. Kies voor de Nikon AF 50mm F1.8 D en ontdek de wereld van haarscherpe fotografie.

Productspecificaties

Artikelnummer
10170
SKU
10170

Recent bekeken