0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Nikon Z 14-24mm F2.8 S

De Nikon Z 14-24mm F2.8 S is een meesterwerk in beeldkwaliteit en veelzijdigheid. Deze premium zoomlens is een essentiële aanvulling voor elke ambitieuze fotograaf. Met zijn indrukwekkende brandpuntsafstand van 14-24mm leg je adembenemende beelden vast, van landschappen tot architectuur, in ongeëvenaarde scherpte en detail. Het diafragma van f/2.8 zorgt voor uitmuntende prestaties bij weinig licht.

Dankzij het geavanceerde optische ontwerp, inclusief asferische en ED-glas elementen, biedt deze lens een ongeëvenaarde beeldkwaliteit met minimale vervorming en chromatische aberratie. De Nano Crystal Coating vermindert lensflare en ghosting, waardoor je altijd heldere en contrastrijke opnamen krijgt.

De robuuste fysieke bouw maakt de lens duurzaam en bestand tegen alle omstandigheden. Met een geïntegreerd autofocus systeem ben je verzekerd van snelle en nauwkeurige scherpstelling in elke situatie. De Nikon Z 14-24mm F2.8 S is de perfecte keuze voor veeleisende fotografen die streven naar perfectie.

Recent bekeken