0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Nikon Z 14-30mm F4.0 S

Het Nikon Z 14-30mm F4.0 S objectief is een veelzijdige en compacte groothoeklens, ideaal voor landschaps- en architectuurfotografie. Met een variabele brandpuntsafstand van 14-30mm, biedt deze lens een uitstekende flexibiliteit in compositie en perspectief. Het constante diafragma van f/4.0 zorgt voor consistente belichting en controle over de scherptediepte, zelfs bij weinig licht.

Dankzij de geavanceerde optische constructie met ED-glas en asferische elementen levert de Nikon Z 14-30mm F4.0 S haarscherpe en kleurechte beelden met minimaal vertekening. De ingebouwde beeldstabilisatie maakt het mogelijk om scherpe foto's en stabiele video's te maken, zelfs uit de hand.

Deze lens is ontworpen met hoogwaardige coatings, waaronder Nano Crystal en Fluorine, die lensflare en ghosting minimaliseren en de duurzaamheid verbeteren. Het compacte en lichtgewicht ontwerp maakt deze lens perfect voor reizen en alledaags gebruik. Compatibel met Nikon Z-serie full-frame mirrorless camera's, tilt de Nikon Z 14-30mm F4.0 S uw fotografie naar een hoger niveau.

Recent bekeken