0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Nikon Z 20mm F1.8 S

Met de Nikon Z 20mm F1.8 S haalt u een hoogwaardig groothoekobjectief in huis dat perfect aansluit bij de Nikon Z-serie camera's. De indrukwekkende brandpuntsafstand van 20mm biedt een breed gezichtsveld, ideaal voor landschaps- en architectuurfotografie. Met een snel diafragma van f/1.8 legt u moeiteloos prachtige details vast, zelfs bij weinig licht.

Dit prime objectief is ontworpen met hoogwaardige optische elementen, waaronder asferische elementen en ED-glas, die zorgen voor scherpe en contrastrijke beelden. De Nano Crystal Coating vermindert reflecties en schitteringen, terwijl de stof- en vochtbestendige constructie duurzaamheid garandeert.

De Nikon Z 20mm F1.8 S is uitgerust met een geavanceerd autofocus systeem dat nauwkeurige scherpstelling mogelijk maakt, zelfs bij snel bewegende onderwerpen. Met een filtermaat van XXmm en volledige compatibiliteit met Nikon Z-camera's, is dit objectief een essentiële toevoeging voor elke serieuze fotograaf. Ervaar de ultieme precisie en beeldkwaliteit met de Nikon Z 20mm F1.8 S.

Recent bekeken