0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Nikon Z 35mm F1.8 S

De Nikon Z 35mm F1.8 S is een enkelvoudige prime lens ontworpen voor Z-serie camera's. Met een brandpuntsafstand van 35mm biedt deze lens uitstekende veelzijdigheid, ideaal voor landschappen, portretten en alledaagse fotografie. Het diafragma van F1.8 zorgt voor indrukwekkende scherptediepte en prestaties bij weinig licht, waardoor je creatieve mogelijkheden eindeloos zijn.

Deze hoogwaardige lens is uitgerust met geavanceerde optische elementen, waaronder asferische elementen en ED-glas, die zorgen voor scherpe en heldere beelden met minimale vervorming en chromatische aberraties. De Nikon Z 35mm F1.8 S is compatibel met diverse Z-serie camera's en beschikt over een geavanceerd autofocus systeem voor snelle en nauwkeurige scherpstelling.

De robuuste fysieke bouw en de Nano Crystal coating van de lens bieden duurzaamheid en bescherming tegen ongewenste reflecties en flare. Met een filtermaat van XXmm is deze lens een essentiële aanvulling op je fotografie-uitrusting voor fantastische resultaten.

Productspecificaties

Artikelnummer
11339
SKU
11339

Recent bekeken