0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Nikon Z 400mm F2.8 TC VR S

De Nikon Z 400mm F2.8 TC VR S is een meesterlijke telelens die garant staat voor verbluffende beeldkwaliteit en precisie. Met een brandpuntsafstand van 400mm leg je moeiteloos elk detail vast, van adembenemende natuurlijke landschappen tot dynamische sportmomenten. Het wijd open diafragma van f/2.8 zorgt voor indrukwekkende scherptediepte en adembenemende achtergrondonscherpte, waardoor je onderwerp echt naar voren springt.

Dit hoogwaardige lenstype met beeldstabilisatie en geavanceerd autofocus systeem biedt ongeëvenaarde prestaties, zelfs bij minder dan ideale lichtomstandigheden. De optische elementen, waaronder asferische elementen en ED-glas, leveren haarscherpe beelden met minimale aberraties en vervormingen. Bovendien zorgen de Nano Crystal en Fluorine coating voor contrastrijke en heldere resultaten.

Met een gestroomlijnde fysieke bouw, een optimale filtermaat en volledige compatibiliteit met Nikon Z camera's, is de Nikon Z 400mm F2.8 TC VR S de ultieme keuze voor serieuze fotografen die streven naar perfectie.

Productspecificaties

Artikelnummer
D7565
SKU
D7565

Recent bekeken