0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Nikon Z 70-200mm F2.8 VR S

De Nikon Z 70-200mm F2.8 VR S is een elegant telefotozoomobjectief dat uitblinkt in zowel prestaties als veelzijdigheid. Met een indrukwekkende brandpuntsafstand van 70-200mm en een groots diafragma van f/2.8 levert dit objectief buitengewone resultaten, zelfs bij weinig licht. Het objectief beschikt over een geavanceerd autofocus systeem dat snel en nauwkeurig scherpstelt, waardoor je altijd scherpe beelden vastlegt.

Daarnaast is de Nikon Z 70-200mm F2.8 VR S uitgerust met beeldstabilisatie, wat essentieel is voor het reduceren van trillingen en het behouden van scherpte in je foto's. De hoogwaardige optische elementen, waaronder ED-glas, zorgen voor beelden met minimale aberraties en maximale helderheid. De robuuste fysieke bouw en de toevoeging van coatings zoals Nano Crystal en Fluorine maken dit objectief duurzaam en geschikt voor uiteenlopende omgevingen.

Met zijn compatibiliteit met Nikon Z-camera's en een handige filtermaat is de Nikon Z 70-200mm F2.8 VR S de perfecte keuze voor fotografen die streven naar uitmuntendheid in elk shot.

Productspecificaties

Artikelnummer
D9351
SKU
D9351

Recent bekeken