0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Nikon Z6

De Nikon Z6 is een krachtige systeemcamera met een indrukwekkende resolutie en geavanceerde functies. Met een 24.5 megapixel full-frame sensor levert deze camera heldere en gedetailleerde beelden. De ingebouwde beeldstabilisatie zorgt voor scherpe foto's en stabiele video-opnamen, zelfs bij weinig licht. Het snelle en nauwkeurige autofocus systeem garandeert scherpe resultaten in elke situatie.

De Nikon Z6 heeft een heldere elektronische zoeker en een kantelbaar touchscreen voor eenvoudige bediening en framing. Met een uitgebreid ISO-bereik en aanpasbare sluitertijd kunt u moeiteloos creatieve opnamen maken, zelfs bij weinig licht. De camera biedt uitstekende videokwaliteit en diverse connectiviteitsopties voor het delen van uw beelden.

Dankzij de robuuste fysieke bouw en intuïtieve gebruiksgemak is de Nikon Z6 ideaal voor gevorderde fotografen en videografen die op zoek zijn naar sublieme beeldkwaliteit en betrouwbaarheid in diverse omstandigheden. Ontdek de vele extra functies van de Nikon Z6 en til uw creativiteit naar een hoger niveau.

Productspecificaties

Artikelnummer
10981
SKU
10981

Recent bekeken