0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Nikon Z9

De Nikon Z9 is een krachtige full-frame systeemcamera die veeleisende fotografen en videografen zal bekoren. Met een indrukwekkende resolutie van XX megapixels legt de camera elk detail haarscherp vast. Dankzij het geavanceerde sensor type levert de Z9 beelden van uitstekende kwaliteit, zelfs bij weinig licht.

De ingebouwde beeldstabilisatie zorgt voor scherpe foto's en stabiele video's, terwijl het snelle autofocus systeem ervoor zorgt dat elk onderwerp accuraat wordt vastgelegd. De camera beschikt over een heldere zoeker en een kantelbaar scherm voor flexibiliteit bij het fotograferen vanuit verschillende hoeken.

Met een breed ISO bereik en snelle sluitertijd presteert de Z9 uitstekend in diverse lichtomstandigheden. De camera biedt ook topkwaliteit videobeelden en verschillende connectiviteitsopties voor het gemakkelijk delen van content. De robuuste fysieke bouw zorgt voor duurzaamheid, terwijl het intuïtieve gebruiksgemak en diverse extra functies de Nikon Z9 een ideale keuze maken voor professionele fotografen en filmmakers.

Productspecificaties

Artikelnummer
11374
SKU
11374

Recent bekeken