0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Olympus 25mm F1.2 PRO M.Zuiko Digital ED

De Olympus 25mm F1.2 PRO M.Zuiko Digital ED lens is een meesterwerk van precisie en innovatie. Met een brandpuntsafstand van 25mm legt deze lens moeiteloos adembenemende landschappen en portretten vast. Het indrukwekkende diafragma van F1.2 zorgt voor verbluffende scherptediepte-effecten en uitmuntende prestaties bij weinig licht. Deze prime lens biedt ongeëvenaarde beeldkwaliteit en is ideaal voor fotografen die streven naar perfectie.

Dankzij het geavanceerde autofocus systeem kunt u moeiteloos scherpe en gedetailleerde beelden vastleggen. De hoogwaardige optische elementen, waaronder asferische elementen en ED-glas, minimaliseren vervorming en chromatische aberraties voor onberispelijke resultaten. Bovendien zorgt de speciale coating ervoor dat reflecties worden geminimaliseerd en beeldkwaliteit wordt gemaximaliseerd.

Met een compacte en robuuste fysieke bouw is de Olympus 25mm F1.2 PRO lens ontworpen voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Deze lens met een filtermaat van ____ is compatibel met diverse MFT-camera's, waardoor het de perfecte keuze is voor veeleisende fotografen die alleen genoegen nemen met het beste. Ervaar de ultieme beeldkwaliteit met de Olympus 25mm F1.2 PRO M.Zuiko Digital ED lens.

Productspecificaties

Artikelnummer
1932
SKU
1932

Recent bekeken