0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
OM SYSTEM OM-5

De OM SYSTEM OM-5 is een veelzijdige camera die de grenzen van fotografie verlegt. Met zijn geavanceerde functies en gebruiksgemak is het de perfecte keuze voor fotografen van alle niveaus.

De 20,3 MP Live MOS-sensor levert prachtige beelden, terwijl de 5-assige beeldstabilisatie zorgt voor scherpe opnamen, zelfs bij weinig licht. Het snelle autofocussysteem met 121 AF-punten en "Subject Detection" zorgt voor precisie en snelheid.

Het heldere elektronische zoekerpaneel en het 3-inch LCD-scherm met touchscreen bieden een helder beeld en handige bediening. Met een ISO-bereik van 100-25600 en een sluitertijd van 60 seconden tot 1/4000 seconde vang je alle momenten vast.

De camera filmt verbluffende 4K-video's met 30 fps en 1080p-video's met 120 fps. De Wi-Fi- en Bluetooth-connectiviteit maken het eenvoudig om foto's te delen en op afstand te bedienen.

De OM-5 is gebouwd van duurzame materialen en is bestand tegen stof en spatwater. Het gebruiksvriendelijke menu en de intuïtieve bediening maken het een genot om te gebruiken.

De OM SYSTEM OM-5 is ideaal voor enthousiaste fotografen die op zoek zijn naar een veelzijdige camera met professionele functies.

Productspecificaties

Artikelnummer
10616
SKU
10616

Recent bekeken