0
0
Gratis verzending
12 maanden garantie
Veilig betalen
Productomschrijving
Panasonic Lumix DC-S1H

De Panasonic Lumix DC-S1H is een professionele full-frame camerabody ontworpen voor filmmakers en fotografen. Hij biedt een uitzonderlijke beeldkwaliteit, veelzijdige videofuncties en robuuste constructie.

Met een resolutie van 6K en een full-frame CMOS-sensor levert de S1H verbluffende beelden. De 5-assige Dual I.S. 2.0 beeldstabilisatie zorgt voor scherpe opnamen, zelfs bij handheld gebruik. Het geavanceerde autofocussysteem vergrendelt onderwerpen nauwkeurig, terwijl de elektronische zoeker een helder en hoogwaardig voorbeeld geeft.

De S1H biedt uitgebreide videomogelijkheden, waaronder 6K/24p, 5,9K/30p en 4K/60p opnames. De camera ondersteunt V-Log- en V-Gamut-modi voor een breed dynamisch bereik en flexibele kleurbewerking.

Connectiviteit omvat HDMI-uitvoer, USB-C en dubbele SD-kaartsleuven. De robuuste magnesiumlegering body is stof- en spatwaterdicht. Dankzij zijn gebruiksvriendelijke bediening en aanpasbare instellingen is de S1H ideaal voor professionals die op zoek zijn naar een camera die voldoet aan hun creatieve eisen.

Productspecificaties

Artikelnummer
10062
SKU
10062

Recent bekeken